Nemzetközi foci sport

Klubtárs lehet a harapós csatár és áldozata

Azok után, hogy Ronald Koeman, a Barcelona új edzője bejelentette, nem tart igényt Luis Suárezre, a 33 éves csatár egyből az egyik legkapósabbá vált a játékospiacon. Az ESPN szerint a Juventus is harcba száll érte, de az olaszok nehéz tárgyalásra számítanak.

A Barca-edző telefonon közölte sztárjával, hogy nem tart rá igényt
Az Ajax mestere, Erik ten Hag már jelezte, tárt karokkal várja Luis Suárezt.

A 113-szoros uruguayi válogatott, Copa América-győztes támadó nemrégiben azt mondta, hogy szívesen maradna akár a kispadon is abban a klubban, amelyhez 2014-ben szerződött. Ugyanakkor az ESPN forrásai szerint a Juventus szívesen látná, főleg azok után, hogy Gonzalo Higuaín elhagyja a klubot.

De a portál szerint a klub Edin Dzekót (AS Roma) és Arkadiusz Miliket (Napoli) is el tudná képzelni a keretben.

Amennyiben utóbbi üzlet létrejönne, úgy Suárez egy csapatba kerülne Giorgio Chiellinivel, akit a 2014-es világbajnokságon megharapott, emiatt négy hónapon eltiltást kapott, ez pedig késleltette barcelonai debütálását.

Kiemelt fotó: YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIA / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!