Nemzetközi foci sport

Apja sem tudta megmondani, Barcelonában maradhat-e Lionel Messi

Megérkezett Barcelonába Lionel Messi apja – aki egyben ügynöke is – hogy a katalán klub vezetőivel tárgyalóasztalhoz üljön.

Az El Chiringuito TV munkatársa azonnal le is csapott Jorge Messire, amint kiszállt a taxijából elkezdte bombázni a kérdéseivel. Ugyan szemmel láthatóan nem akart kötélnek állni, végül kénytelen volt rövid válaszokat adni. Az esetről felvétel is készült, amelyen spanyolul ez a párbeszéd zajlott le:

– Távozni fog Messi a Barcelonából?
– Nem tudom.
– Akkor előfordulhat, hogy marad?
– Nem tudom, nehéz ügy.
– De hogy látja, maradhat?
– Nehéz, nagyon nehéz ügy.
– És a Manchester City? Megfelelő csapat neki?
– Nem tudom, még semmi nem történt.
– Beszéltek Peppel Barcelonáról, vagy a távozásról?
– Nem beszéltem Peppel.
– Nem beszélt Peppel?
– Nem. Senkivel sem.

Lionel Messi már az edzéseken és a szezont megelőző koronavírustesztelésen sem vett részt, míg az FC Barcelona vezetősége előre jelezte, csak a szerződéshosszabbításról hajlandók tárgyalni vele. Így kerül a képbe Jorge Messi, aki szerda délután ült le a klub vezetőivel, akik 700 millió euró alatt nem engedik el a világklasszis csatárukat.

Josep Maria Bartomeu elnök mindenképp szeretné megtartani egyébként a csapat tízesét, akinek kétéves szerződést ajánnl, Messi viszont nem akar semmilyen megállapodásra, menni akar.

Kiemelt kép: LLUIS GENE / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!