Nemzetközi foci sport

Már nyugodtan ünnepelhet Ivan Rakitic, ahogyan csak akar: visszatért a Sevillába

Alaposan kiakasztotta a barcelonai vezetőséget Ivan Rakitic, amikor a klub megítélése szerint túlságosan is örült a hatodik Európa Liga-győzelmét ünneplő Sevilla FC sikerének. A horvát középpályás 2011 és 2014 között volt a csapat játékosa, ezért ünnepelte a sikert.

Kiakadtak a Barcánál azon, ahogy Rakitic a Sevilla EL-győzelmét ünnepelte
A katalán klub szerint egy gratuláló Twitter-üzenet elég lett volna.

Kedd óta azonban a legnagyobb lelki nyugalommal tombolhat minden sevillai gólnál, ugyanis az egyesület bejelentette, hogy Rakitic visszatér, méghozzá mindössze másfél millió euróért. Rakitic hat FC Barcelonánál eltöltött év után húzza magára a Sevilla mezét és 2024 nyaráig írt alá.

Az FC Barcelonában 310 tétmeccsen 36 gólt és gólpasszt szerző futballistát szeotember másodikán búcsúztatják a katalánok.

Kiemelt kép: David Ramos/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!