Nemzetközi foci sport

Hatalmasat szívott, csak tartalékjaival meccselhet az EL-ben a Slovan

A Slovan Bratislava küldöttségének egyik tagja megfertőződött koronavírussal, ezért a csapat nem léphet pályára a feröeri KÍ Klaksvík otthonában a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első fordulójának szerdai játéknapján.

Magyarország nyújthat segítő kezet a koronavírusos koszovói csapatnak
Nyolc beteg miatt elmaradt az FC Pristina gibraltári vendégjátéka az Európa Ligában.

Az aktuality.sk beszámolója szerint hétfőn, az elutazás előtt Vladimír Weiss vírustesztje pozitív eredményt hozott, ezért ő Pozsonyban maradt. A megérkezés után elvégzett újabb teszt a küldöttség egyik tagjánál – a helyi média szerint a csapat gyógytornászánál – szintén fertőzést mutatott ki, ezért az egészségügyi hatóságok közölték,

mindenkinek kéthetes karanténba kell vonulnia a szigetországban, vagy pedig a küldöttségnek azonnal vissza kell térnie Szlovákiába.

A feröeri bajnok KÍ Klaksvík honlapja szerint az európai szövetség (UEFA) illetékesei közölték a pozsonyiakkal, hogy lejátszhatják a mérkőzést pénteken, ha visszatérnek annak helyszínére olyan kerettel, amelynek egyik tagja sem vett részt az első utazáson.

A szlovák bajnoki címvédő két nap múlva a tartalékcsapatával állhat ki, amely három vereséggel kezdte a másodosztály új idényét.

A keretben helyet kaphat a magyar válogatott Holman Dávid, valamint a marokkói Mohammed Rarsalla Kadfi, ők ugyanis nem tartottak az együttessel hétfőn.

Forrás: MTI

Kiemelt fotó: skslovan.com

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!