Nemzetközi foci sport

Szégyenről és nevetséges Barcáról írnak a spanyolok

Nem kímélte a spanyol sajtó a Barcelona labdarúgócsapatát, amely pénteken 8-2-re kikapott a Bayern Münchentől a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében.

Történelmi megaláztatás

– áll az AS és a Sport címoldalán. Utóbbi lap kiemelte, hogy „egy nevetséges Barcelona a legnagyobb vereségét szenvedte el az európai színtéren, ezzel zárva le siralmas idényét, amelyben 12 éve először nem nyert trófeát”.

Komoly változások lesznek Barcelonában a BL-katasztrófa után
Még nincs itt az ideje, hogy ezeket bejelentsék, most bocsánatot kell kérniük az elnök szerint.

A Mundo Deportivo „egy időszak szégyenteljes befejezéséről” írt, és Quique Setién vezetőedző azonnali menesztését sürgette, illetve azt, hogy Josep Maria Bartomeu klubelnök hívjon összes tisztújító közgyűlést.

Az AS elemzése szerint „a Bayern elleni katasztrófa egy válság kezdete, amelynek messze mutató következményei lesznek a klub minden szintjén”.

A Marca címoldalán az áll: Szégyen.

A lap úgy fogalmaz: Setién, akit azért szerződtettek januárban, hogy visszahozza a Barcelonára jellemző játékstílust, „másfél lábbal már kapun kívül van”. A Sport szerint a tréner egy napig sem maradhat, és az AS is úgy véli, a tréner napjai meg vannak számlálva.

Másodszor hozta magát kínos helyzetbe nagyképű nyilatkozatával a Barca-játékos
Nem jár jól a Barcelona, ha Arturo Vidal biztos magában.

Kiemelt kép: Manu Fernandez / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!