Nemzetközi foci bajnokok ligája

Másodszor hozta magát kínos helyzetbe nagyképű nyilatkozatával a Barca-játékos

A Barcelona az a csapat, amely mindig mindent meg akar nyerni – bár mint a mostani szezonban is láttuk, ez azért nem mindig sikerül. Érzik ezt a játékosok is, sokszor hallhatunk tőlük magabiztos nyilatkozatokat. Arturo Vidal azonban néha túllő a célon, amit aztán orra alá is dörgölnek.

Elajándékozom a bal herémet, ha a Liverpool továbbjut, a jobbat pedig azoknak a Real Madrid-szurkolóknak adom, akik nekik szurkolnak

mondta a Yahoo cikke szerint 2019-ben, amikor a Barca 3-0-s sikere után arról kérdezték, van-e még esélye a Liverpoolnak a párharcban. Az angolok 4-0-ra győztek a visszavágón, majd az egész sorozatot megnyerték.

Thomas Müller: Ez brutálisabb volt, mint a brazilok elleni 7-1
Még a Bayern münchen játékosai is nehezen hiszik el, mennyire megverték a Barcelonát.

A Barca ellen játszanak, nem valamelyik Bundesliga-csapat ellen. A világ legjobb csapata ellen lépnek pályára

– ezt pedig már egy nappal a BL idei negyeddöntője előtt nyilatkozta. Elég rosszul veszi ez ki magát azt követően, hogy a Bayern München tönkreverte a Barcát és 8-2-vel ment tovább a négy közé.

A katalán Sport szentelt is egy cikket Vidalnak, amiben azt taglalták, mennyire rosszul játszott a Bayern München ellen – végig a pályán volt –, bár azt is megjegyezték, nem miatt lett a végeredmény az, ami, a többiek is gyengén futballoztak.

Kiemelt kép: PETER SCHATZ / augenklick/Peter Schatz / Pool/v / dpa Picture-Alliance via AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik