Nemzetközi foci sport

Másodszor hozta magát kínos helyzetbe nagyképű nyilatkozatával a Barca-játékos

A Barcelona az a csapat, amely mindig mindent meg akar nyerni – bár mint a mostani szezonban is láttuk, ez azért nem mindig sikerül. Érzik ezt a játékosok is, sokszor hallhatunk tőlük magabiztos nyilatkozatokat. Arturo Vidal azonban néha túllő a célon, amit aztán orra alá is dörgölnek.

Elajándékozom a bal herémet, ha a Liverpool továbbjut, a jobbat pedig azoknak a Real Madrid-szurkolóknak adom, akik nekik szurkolnak

mondta a Yahoo cikke szerint 2019-ben, amikor a Barca 3-0-s sikere után arról kérdezték, van-e még esélye a Liverpoolnak a párharcban. Az angolok 4-0-ra győztek a visszavágón, majd az egész sorozatot megnyerték.

Thomas Müller: Ez brutálisabb volt, mint a brazilok elleni 7-1
Még a Bayern münchen játékosai is nehezen hiszik el, mennyire megverték a Barcelonát.

A Barca ellen játszanak, nem valamelyik Bundesliga-csapat ellen. A világ legjobb csapata ellen lépnek pályára

– ezt pedig már egy nappal a BL idei negyeddöntője előtt nyilatkozta. Elég rosszul veszi ez ki magát azt követően, hogy a Bayern München tönkreverte a Barcát és 8-2-vel ment tovább a négy közé.

A katalán Sport szentelt is egy cikket Vidalnak, amiben azt taglalták, mennyire rosszul játszott a Bayern München ellen – végig a pályán volt –, bár azt is megjegyezték, nem miatt lett a végeredmény az, ami, a többiek is gyengén futballoztak.

Kiemelt kép: PETER SCHATZ / augenklick/Peter Schatz / Pool/v / dpa Picture-Alliance via AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!