Nemzetközi foci sport

Az angolok mintáját követi majd a Bundesliga, egy darabig nem lesznek nézők

A hatóságok döntése értelmében a Premier League-hez hasonlóan a Bundesligában sem lesznek nézők októberig.

A Bundesliga előző idénye több mint két hónapos szünet után, május közepén indult újra, és július elején ért véget zárt kapuk mögött. A liga (DFL) azt remélte, a hatóságok lehetővé teszik a szurkolók számára, hogy bizonyos feltételek mellett ismét látogathassák a meccseket, ám a szövetségi és a tartományi egészségügyi miniszterek elutasították a javaslatot a fertőzések számának növekedése miatt.

Rendkívül szigorú szabályokkal térhetnek vissza a nézők a Bundesligába
Kartonból kivágott szurkolók helyett igazi emberek ülhetnek a lelátón.

A DFL egy héttel ezelőtti közgyűlésén az első és a másodosztály 36 klubja elfogadta a nézők visszatérésének feltételeit, ezt a javaslatcsomagot utasították most vissza az egészségügyi miniszterek.

Kiemelt kép: Tom Weller/picture alliance via Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!