Nemzetközi foci sport

A Premier League csapatai nem kérnek az öt cseréből

A BBC és a Telegraph beszámolója szerint a Premier League klubjai leszavazták, hogy a 2020–2021-es szezonban öt cserelehetőség legyen.

Az angol élvonalbeli bajnokság csapatai csütörtökön egyeztettek az új idényre vonatkozó szabályokról, többek között a lehetséges cserék számáról is. A liga és az angol szövetség is úgy döntött, a klubokra bízza a cserék számának kérdését. A szavazás végeredménye az lett, hogy a következő szezonban újra csak hármat lehet majd cserélni a Premier League-ben.

A döntés hátterében vélhetően az áll, hogy a legtöbb csapatnak nincs olyan erős kispadja, hogy megérje az öt változtatást, a topcsapatok viszont ezen a téren is előnyhöz jutnának.

Hivatalos bejelentés még nem történt, de meglepetés lenne, ha nem ez lenne a végleges határozat.

Kiemelt kép: GLYN KIRK / POOL / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!