Nemzetközi foci

Nem volt hajlandó kimondani a rivális csapat nevét még 500 euróért sem

Vicces jelenet járta be a világhálót Németországban: A vadász című tévés vetélkedőben egy Borussia Mönchengladbach-szurkoló nem volt hajlandó kimondani a rivális csapat nevét.

A műsorban egy perc alatt kell a lehető legtöbb villámkérdésre válaszolnia a játékosoknak, minden helyes válaszért 500 euró kerül az összesített kasszába. Ezután a vadász megpróbálja leszedni a játékosokat. Még a villámkérdések alatt érkezett a Gladbach-drukkernek a kérdés: ki nyerte a német másodosztályú bajnokságot a 2018-19-es szezonban?

A helyes válasz erre a kérdésre 1. FC Köln, amely a Borussia egyik legnagyobb riválisa. A férfi egy hosszúra nyúló másodperc után azt felelte, nem mondhatja ki a választ. Mikor a műsorvezető elárulta, a játékos csak mosolyogva bólintott.

Ezzel a csapat drukkere gyakorlatilag lemondott 500 euróról, csak azért, hogy a rivalizálásnak éljen, de az eset eljutott a Borussia Mönchengladbach vezetőihez is, akik az egyesület Twitter-oldalán jelezték, vegye fel a férfi a kapcsolatot a klubbal, mert van egy ajándékuk a számára.

A németek ezen felbuzdulva mindenhol úgy írtak a lelkes Gladbach-drukkerről, mint az emberről, aki megtesíti, hogy a pénz nem minden.

Kiemelt kép: Jörg Schüler/Bongarts/Getty Images

Olvasói sztorik