Nemzetközi foci

Bekötött szemmel üzent a Benfica focistája, miután megtámadták a szurkolók

Csütörtökön nagy lehetőség előtt állt a Benfica, miután az FC Porto kikapott a Famalicaótól. A csapat azonban nem tudta legyőzni a Tondelát, a 0-0-s döntetlennel 60-60 ponttal áll az élen a Benfica és a Porto. A szurkolóknak azonban ez nem volt elég és rátámadtak a csapatszállító buszra, kövekkel dobálták meg a játékosokat.

Nem nyert a csapat, ezért a szurkolók megdobálták a játékosok buszát
Két játékost kórházba szállítottak a támadás után.

Az első hírek szerint Bruno Lage vezetőedző mellett Julian Weigl és Andrija Zsivkovics is megsérült, ezért kórházba kellett őket szállítani. A szerb futballista pénteken az Instagram-oldalán üzent aztán a drukkereknek, hogy jól van.

Szeretnénk közölni, hogy mindketten jól vagyunk, azonban nem tudjuk elfogadni ezt a viselkedést. Ennek ellenére biztosítunk mindenkit, küzdeni fogunk a Benfica sikeréért és továbbra is mindent beleadunk. Köszünjük azoknak, akik gyors felépülést kívántak

– írta bejegyzésében Zsivkovics.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17) által megosztott bejegyzés, Jún 5., 2020, időpont: 3:04 (PDT időzóna szerint)

Arról egyelőre nincs hír, hogy pontosan milyen sérüléseket szenvedtek a futballisták, de a szerb játékos képe meglehetősen árulkodó. Weigl is megosztotta egyébként a képet saját oldalán, a német középpályás kiemelte, szerinte nem ilyenek a Benfica igazi szurkolói.

Kiemelt kép: instagram.com/zivkovic17/

Olvasói sztorik