Nemzetközi foci sport

Sokat jelenthet a kiesés elleni harcban ez a kegyetlen bombagól

A portugál labdarúgó-bajnokság élvonalának 25. fordulójában tizenkét nyeretlen mérkőzés után ismét győzött az utolsó előtti helyen álló Portimonense.

A kiesés elől menekülő csapat a 9. helyezett Gil Vicentét verte 1-0-ra egy nem akármilyen góllal: a brazil utánpótlás-válogatott középpályás, Lucas Fernandes 26 méterről lőtte ki a bal felső sarkot, a kifelé kanyarodó labdára mozdulni sem tudott a vendégek kapusa.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!