Nemzetközi foci sport

Nem nyert a csapat, ezért a szurkolók megdobálták a játékosok buszát

A Benfica szurkolói rátámadtak a csapatukat szállító buszra, amely során többen súlyosan megsebesültek.

Az A Bola beszámolója szerint csütörtök éjjel, miután a Benfica gólnélküli döntetlent játszott a Tondelával, feldühödött drukkerek kövekkel dobálták a csapatszállító buszt. Az első hírek szerint a vezetőedző, Bruno Lage, valamint Julian Weigl és Andrija Zsivkovics súlyosan megsérült, ezért kórházba kellett őket szállítani.

Szerdán az FC Porto kikapott a Famalicaótól, ezért a szurkolók azt remélték, egy győzelemmel átveheti majd a Benfica az első helyet a tabellán, a döntetlen azonban csak a pontegyenlőségre elég.

Kiemelt kép: Gualter Fatia/Getty Images

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!