Nemzetközi foci

Letartóztatással zárult a Chelsea-sztár légyottja

Nem bírnak magukkal a Premier League-focisták a karantén alatt: a hétvégén egy meg nem nevezett játékosról derült ki, hogy Párizsban tartott szexpartit a kijárási tilalmat megszegve, korábban az Aston Villa csapatkapitánya, Jack Grealish egy jól sikerült házibuli után néhány autót is összetört, míg Kyle Walker, a Manchester City angol válogatott védője két prostituáltat rendelt házhoz.

És most itt a legújabb eset, vasárnap hajnalban a Chelsea 19 éves játékosát, Callum Hudson-Odoit tartóztatták le.

A Daily Mail azt írja, 3 óra 53 perckor hívta egy nő a rendőrséget, majd a mentő is a helyszínre érkezett, és kórházba vitte a nőt, míg a helyszínen lévő férfit a rendőrök letartóztatták.

Hudson-Odoi az interneten ismerte meg a nőt, akit magához invitált, és autót küldött érte. A beszámoló szerint a játékos azt kérte a nőtől, hogy fehérneműben érkezzen a légyottra, de később vita tört ki a felek között, és ezt követően hívta a nő a rendőrséget.

Hudson-Odoi a héten kezdte volna el az edzéseket a többiekkel, miután kigyógyult a koronavírusból. Az idei szezonban a fiatal középpályás 25 meccsen 3 gólig és 5 gólpasszig jutott a Chelsea-ben.

Kiemelt kép: GLYN KIRK / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik