Nemzetközi foci

Walker szexbotrányba keveredett

Kyle Walker, a Manchester City angol válogatott jobbhátvédje szexbotrányba keveredett, ugyanis a napokban két hölgyet is vendéget látott cheshire-i otthonában – írja a The Sun.

A lap beszámolója szerint kedd este Walker két örömlányt rendelt magának három órára, a 21 éves Louise McNamara és egy 24 éves brazil hölgy érkezett hozzá 22.30 körül. A futballista szeretett volna inkognitóban maradni, ezért álnevet adott meg, azonban az egyik hölgy felismerte és képeket is készített róla. A hölgyek állítólag 2200 fontot kaptak, mielőtt a játékos hálószobájába mentek.

Koronavírus: elment bulizni a Schalke játékosa, klubja megbüntette
A rendkívüli házirend megszegése miatt 100 ezer eurós büntetést kapott.

Az eset külön pikantériája, hogy az este néhány órával az előtt történt, hogy a futballista Instagram-oldalára feltöltött egy videót, amelyben arra biztatta az embereket, hogy maradjanak otthon, amivel védik az egészségügyet és életeket mentenek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🙏🏾 #StayHomeSaveLives

Kyle Walker (@kylewalker2) által megosztott bejegyzés, Márc 28., 2020, időpont: 8:02 (PDT időzóna szerint)

A The Sun szerint Walker így reagált:

Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy nyilvánosan elnézést kérjek a múlt heti döntéseimért. Profi futballistaként felelős vagyok azért, hogy példát mutassak, így szeretnék elnézést kérni a családomtól, a barátaimtól, a klubomtól, a szurkolóktól és a nyilvánosságtól, hogy cserben hagytam őket

– fogalmazott.

A játékos komoly büntetéssel néz szembe klubjától, a Manchester City így reagált az esetre:

A Manchester City tud a Kyle Walkerről terjedő hírekről, amely szerint szembement az Egyesült Királyság lezárási és távolságtartási szabályaival. Csalódottan értesültünk minderről, Kyle bocsánatkérését tudomásul vettük. Ennek ellenére az elkövetkező napokban belső fegyelmi eljárással kell szembenéznie.

Walker egyébiránt néhány hónapja egyedülálló, Annie Kilner azért hagyta el, mert tudomására jutott, hogy a futballista apa lesz, csak éppen egy másik hölgytől.

Kiemelt kép: OSCAR DEL POZO / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!