Nemzetközi foci

Conte megmondta, hogyan szexeljenek a játékosai

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a szex javít-e a sportolók teljesítményén, sokan megdöbbentek anno az osztrákok olimpiai bajnok síelőjének, Herman Maiernek a mondatán, amikor kifejtette, ő arra esküszik, ha a verseny előtti éjszakán szeretkezik a párjával, mert az felpörgeti.

Olyat is láthattunk már, hogy egy-egy válogatottnál a nagy világversenyek előtt szextilalmat vezettek be, mások viszont praktikusabbnak találták, ha időnként megengedik, hogy a focisták találkozhassanak a barátnőjükkel, feleségükkel.

Antonio Conte, az Internazionale vezetőedzője abba a kategóriába tartozik, amelyik nem tiltja a szexet, csak éppen finoman felvázolja az ajánlott kereteket.

Idény közben az az ideális verzió, ha nem tart sokáig az aktus. A játékosok részéről az a legjobb, ha ők vannak alul, és csak minimális erőkifejtést tesznek. És persze az sem árt, ha a feleségükkel szexelnek, mert akkor nem kell rendkívüli produkcióval előrukkolniuk

– magyarázta Conte.

A bajnokságban az elmúlt nyolc scudettót megnyerő Juventus mögött a második helyen áll az Inter, amely a hétvégén a Torino vendége lesz.

Conte mostani útmutatója után ezentúl lehet majd árgus szemekkel figyelni, kik azok az Inter-játékosok, akik a szokásosnál tompábban, fásultabban mozognak, és lehet majd találgatni, vajon mit műveltek a meccs előtti éjszakán.

Kiemelt kép: Miguel MEDINA / AFP

Olvasói sztorik