Nemzetközi foci

A létező összes szabályt megszegte a szexpartit rendező Premier League-focista

Egyszerre két ország szabályait szegte meg az a Premier League-ben játszó focista, aki a karanténból ellógva magánrepülőjén Párizsba utazott, ahol modellek társaságában partizott

A Sun nevű angol lap beszámolója szerint a meg nem nevezett játékos egy, a Champs Elysées közelében lévő éttermet bérelt ki, ahol pincérek hordták az italokat a vendégeknek.

Mivel Franciaországban a koronavírus-járvány miatt meghosszabbították a vészhelyzetet, így az éttermeket hivatalosan még nem lehetett kinyitni, de a focista ezt mégis elérte.

A buli jellegéből adódóan nehéz elképzelni, hogy a jelenlévő 15 fő megtartotta a járvány miatt előírt távolságot egymástól, és a felhőtlen szórakozás később egy apartmanban folytatódott. A Sun szexpartinak titulálja a folytatást, megemlítve, hogy a focista az egyik modellel a liftben hancúrozott.

Nem ez az első eset a járvány idején, hogy egy PL-játékos hasonló történet miatt kerül az újságok címlapjára, az Aston Villa csapatkapitánya, Jack Grealish a jól sikerült házibuli után néhány autót is összetört, míg Kyle Walker, a Manchester City angol válogatott védője két prostituáltat rendelt házhoz.

Walker szexbotrányba keveredett
Néhány órával azután rendelt házhoz két örömlányt, hogy Instagram-oldalán követőit arra buzdította, hogy maradjanak otthon.

Kiemelt kép:

Olvasói sztorik