Nemzetközi foci

Filmsorozatot készít a Barcelona

Televíziós sorozattal igyekszik bevételi forráshoz jutni a koronavírus-járvány miatt pénzügyi nehézségekkel küzdő FC Barcelona. A katalán klub labdarúgói egyelőre nem tudják szórakoztatni a közönséget, hamarosan azonban film készült a híres utánpótlás-nevelő központról, a La Masiáról. Albert Espinosa forgatókönyvében a fiatal futballisták, akik Andres Iniesta, Xavi vagy Lionel Messi nyomdokaiba szeretnének lépni, kitalált személyek.

Nem az a cél a sorozattal, hogy tényleges élethelyzetet vagy a La Masián nevelkedő valós személyeket mutassunk be, hanem hogy inspiráljon a fikciós történet

– tudatta a Barcelona közleményben.

Játékost cserélne a Tottenhammel a Barcelona
Mutatjuk, kik jöttek szóba.

Az eredmény egy olyan kitalált sztori lesz, amely fiataloknak és családjaiknak szól. A főszereplők fiatal sportolók és az őket körülvevő emberek lesznek, a történet az ő kapcsolataikat mutatja be.

A forgatás eredeti helyszíneken az év végén kezdődik. A megvalósítás a Barcelona saját társasága, a Barca Studios feladata lesz, amely tavaly a Matchday – Inside FC Barcelona című dokumentum sorozattal engedett betekintést a színfalak mögé – írja az MTI.

Kiemelt kép: GIUSEPPE CACACE / AFP