Nemzetközi foci sport

Ilyen még sosem volt: eladták a Camp Nou nevének jogát

Az új szponzor akár át is keresztelheti a legendás stadiont.

Az FC Barcelona hivatalos csatornáin közölte, hogy átadta stadionja, a Camp Nou nevének jogát saját alapítványának, amely a 2020–2021-es szezonra értékesítheti azt egy szponzor felé.

A klub az ebből befolyt összeget a koronavírus kutatására, a járvány elleni küzdelemre fordítja. A közlemény kiemeli, a stadion története során először fordul elő, hogy a klub értékesíti az aréna névhasználati jogát.

A Camp Nou 1957-ben nyitotta meg kapuit a szurkolók előtt, Európa legnagyobb stadionjaként.

Kiemelt kép: Pau Barrena/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!