Nemzetközi foci sport

A világjárvány sem állította meg a Manchester Unitedet, hogy igazoljon

Miközben a világ és főként a sportélet megállt a koronavírus-járvány miatt, a Manchester United megfigyelői lázasan dolgoztak a csapat következő igazolásán. Az angol klub szerdán meg is szerezte legújabb kiszemeltjét, Radek Víteket.

A 16 éves kapus a Sigma Olomouc korosztályos csapatától érkezik majd, méghozzá azon az ügynökségen keresztül, amely annak idején Petr Czech-nek segített a Chelsea-hez szerződni.

Nagyon várom már. Bevallom, nem hittem el, hogy ez a klub érdeklődik irántam, de most, hogy már tényleg valósággá vált a klubváltás, egy álom vált valóra. Mindenki egy ilyen lehetőségről álmodik, amikor focizni kezd

– idézi a Daily Star a fiatal kapust.

A cseh U17-es válogatott átigazolásáról a Sigma Olomouc sajtószolgálata adott hírt, de részletekkel nem szolgált. A 198 centi magas Vítek az olomouci klub nevelése, a Sigma ifjúsági ligában szereplő csapatában védett, de már az U19-es válogatottban is bemutatkozott, az egyik legnagyobb európai tehetségek között tartják számon. Képességeiről meggyőződhetett már az MU edzői stábja is, januárban próbajátékon szerepelt a csapatban.

A pandémia miatt azonban az utazással még várnia kell.

Kiemelt kép: sigmafotbal.cz

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!