Nemzetközi foci sport

A Manchester United kész bankot robbantani a madridi klasszisért

Angol sajtóhírek szerint Saúl Niguez a kiszemelt.

Több angol lap (Express, Daily Mail) is szenzációként említi, hogy a Manchester United minden követ megmozgat Saúl Niguez megszerzése érdekében. Az angol klub állítólag kész 135 millió fontot, azaz hozzávetőleg 150 millió eurót fizetni az Atlético Madrid spanyol középpályásáért.

A huszonöt esztendős futballista jó ideje nagyszerű teljesítményt nyújt az Atletiben, nem csoda, hogy korábban az FC Barcelona radarján is felbukkant. A Daily Mail úgy értesült, az MU Paul Pogbát helyettesítené Saúllal; könnyen lehet, hogy a francia világbajnok éppen Madridba, a Realhoz távozik.

Saúl Niguez tinédzserként éppen a Realból került a városi rivális Atletihez, a 2013-14-es idényt leszámítva – kölcsönben szerepelt a Rayo Vallecanóban – folyamatosan a „matracosoknál” játszott.

Kiemelt kép: GABRIEL BOUYS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!