Nemzetközi foci

Dzsudzsák csapatkeresés helyett próbálja megérteni, miért köszöntek el tőle

A Dzsudzsák Balázstól elköszönő egyesült arab emírségekbeli klub, az al-Ittihad Kalba elnöke azt mondta, a magyar válogatott csapatkapitánya 33 évesen már nem képes arra a teljesítményre, amit a posztja megkövetel, így egy ideje már figyelték, kit lehetne a helyére hozni. Most megszólalt a témában a magyar focista is.

Dzsudzsák klubja csak a megfelelő pillanatot várta, hogy a helyére igazoljon valakit
Az al-Ittihad Kalba elnöke szerint a magyar válogatott csapatkapitánya már nem tud olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel.

„Sokkolt a döntés. Semmilyen nézeteltérés nem volt a szakmai stábbal és a vezetőséggel sem, valamint a játékostársakkal is nagyon jó viszonyt ápoltam. Egyelőre nem gondolkodom a következő csapatomon, jelenleg csak próbálom megérteni a vezetőség döntését” – nyilatkozta Dzsudzsák az al-Ittihad nevű helyi lapnak.

A szélsőt minden bizonnyal azért is érte váratlanul a szakítás, mert pár nappal korábban ügynöke még azt magyarázta, hogy küszöbön áll a szerződéshosszabbítás.

Dzsudzsák Balázs előtt az új szerződés, ajánlat futott be Varga Rolandért
Az al-Ittihad Kalba játékosa, akár nyárig is kivárhat a döntéssel.

A lap szerint Dzsudzsák a liga egyik legjobb labdarúgójának számított. A magyar játékos 2018 szeptemberében igazolt az al-Ittihad Kalbához, és a másfél szezon alatt a lap statisztikája szerint 36 meccsen kilenc gólt szerzett, miközben 52 alkalommal hozta helyzetbe társait.

Kiemelt kép: KARIM JAAFAR / AFP

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik