Magyar foci

Dzsudzsák klubja csak a megfelelő pillanatot várta, hogy a helyére igazoljon valakit

Dzsudzsák Balázstól elköszönt klubja, az egyesült arab emírségekbeli al-Ittihad Kalba, amely szakmai okokkal indokolta a döntést.

Szakmai okokból köszönt el a csapata Dzsudzsáktól
Közleményt adott ki az Ittihad Kalba.

A Csakfoci szúrta ki, hogy az ADSportsTV nevű csatornának nyilatkozott az al-Ittihad Kalba elnöke, Mohammed al-Yamahi, aki elég kemény kritikát fogalmazott meg Dzsudzsákkal kapcsolatban.

Dzsudzsák Balázs teljesítménye mind védekezésben, mind támadásban megkopott az utóbbi időben. Nem is beszélve arról, hogy már 33 éves, nem tud már olyan teljesítményt nyújtani, amit a posztja megkövetel. Régóta figyeltük a teljesítményét, csak a megfelelő pillanatot vártuk, hogy a helyére igazoljunk valakit. Mindazonáltal egy nagyon jó emberről, játékosról van szó, aki a magyar válogatott csapatkapitánya. A mostani döntést az edzőnk hozta meg, amit tiszteletben kell tartanunk

– nyilatkozta az elnök.

Az al-Ittihad Kalba kifizeti az eredeti szerződéséből hátralévő hónapokra szóló fizetését Dzsudzsáknak, akiről az elnök azt is elmondta, köszönettel tartoznak neki, mert sokat segített a csapatnak az ott töltött két idény során. Dzsudzsáknak minél előbb új csapatot kell találnia magának, hiszen március végén a magyar válogatott az Eb-részvételért játszik.

Nagyon nem lennénk Marco Rossi helyében
Az elmúlt négy év legfontosabb meccsére készül a válogatott, miközben Dzsudzsáknak nincs csapata, Kádárt a tartalékokhoz száműzték, Szalai és Sallai keveset játszik, Willi Orbán pedig sérült.

Kiemelt kép: Kisbenedek Attila / AFP

Olvasói sztorik