Magyar foci sport

Dzsudzsák Balázs előtt az új szerződés, ajánlat futott be Varga Rolandért

Az al-Ittihad Kalba játékosa, akár nyárig is kivárhat a döntéssel.

Menedzsere szerint már megkapta klubjától, az al-Ittihad Kalbától a szerződéshosszabbítási ajánlatot Dzsudzsák Balázs. Vörösbaranyi József az M4 Sport Átigazolás című műsorában elárulta, egyelőre még nem írta alá Dzsudzsák, aki nyárig is elhúzhatja a döntését.

Megbecsülik a magyar játékost, aki jól érzi magát, de Vörösbaranyi nem titkolta, egyéb ajánlatok is érkeztek a futballistáért.

Természetesen már nem topcsapatokból és topligákból, de elképzelhető a váltás

– hagyta nyitva a kaput az ügynök, miközben leszögezte, nem Európából jöttek a megkeresések.

Kiderült az is, Pátkai Máté is meghosszabbíthatja nyáron lejáró szerződését a MOL Fehérvárral.Míg a ferencvárosi Varga Rolandért hiába futott be távoli ajánlat, a két klub közti megegyezés híján nem hagyja el a listavezetőt a télen.

Kiemelt fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!