Meg fogsz lepődni, ki lett a MU csapatkapitánya

Kellett egy új vezér az Interhez távozó Young helyére.
Kapcsolódó cikkek

Ashley Young megérkezett Milánóba, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, és ha mindent rendben találnak nála, akkor aláírja szerződését a Juventusszal a bajnoki címért harcoló Interhez.

A 34 éves Young távozása azt jelenti, hogy eddigi klubjának, a Manchester Unitednek új csapatkapitány után kell néznie. Ole Gunnar Solskjaer menedzser választása a nyáron igazolt angol válogatott védőre, Harry Maguire-re esett, aki eddig mind a 22 bajnokin pályára lépett.

Minden jel arról árulkodik, hogy ő egy igazi vezér, úgyhogy mostantól Harry viseli majd a csapatkapitányi karszalagot

– mondta Solskjaer a világ legdrágább védőjéről, akiért 87 millió eurót fizetett a MU.

Young mindössze 12 bajnokin kapott szerepet az idényben, és amikor ő nem volt pályán, Marcus Rashford, David De Gea, valamint Jesse Lingaard is viselte a karszalagot. A MU vasárnap a bajnokságot nagy fölénnyel vezető, rekordokat döntögető Liverpool vendége lesz, és Solskjaer azon aggódik, rendbe jön-e Rashford, akit a Wolverhampton ellen FA-kupa-újrajátszás során előbb be-, majd bő negyedóra múlva lecserélt hátsérülése miatt.

A Poolnak húsz győzelme mellett egy döntetlenje van és azt az egyet éppen a MU ellen játszotta, most itt a lehetőség a nagy riválist is kipipálni a legyőzött ellenfelek listáján.

Kiemelt kép: Paul Ellis / AFP