Nemzetközi foci sport

Leheletfinom megoldással jutott tovább az MU

A legjobb 32 közé jutásért két megismételt mérkőzést rendeztek szerda este az angol labdarúgó FA Kupában. A Manchester United a Wolverhamptont, a negyedosztályú Carlisle United pedig a másodosztályú Cardiff Cityt fogadta. Előbbi volt a rangosabb, utóbbi a jobb meccs.

A Manchester United az első meccsen elért 0-0 után most gólt tudott szerezni, egy kiugratás után Juan Mata leheletfinom megoldással emelt a kapus fölött a hálóba. Ez elég is volt a továbbjutáshoz.

A másik meccsen hét gól született, a Carlisle vezetett, majd 1-3-ról és 2-4-ről még felállt 3-4-re, egyenlítenie azonban nem sikerült, így kiesett a kiscsapat.

FA Kupa, a 32 közé jutásért, megismételt mérkőzések:

Manchester United–Wolverhampton Wanderers 1-0
Carlisle United–Cardiff City  3-4

Kiemelt kép: PAUL ELLIS / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!