Nemzetközi foci sport

A francia bajnokságban pályára vonuló szurkolók miatt szakadt félbe egy bajnoki

Szokatlan tüntetés zavarta meg a játékot a francia bajnokság 16. fordulójában, a kedd esti Bordeaux-Nimes találkozón. A hazai csapat ultrái ugyanis nemes egyszerűen bevonultak a pályára, hogy ezzel tüntessenek a vezetőség ellen és a szurkolói jogokért.

Mivel békés tüntetés zajlott, Clément Turpin játékvezető az öltözőbe küldte a csapatokat, majd amikor véget ért a demonstráció, folytatódott a mérkőzés.

A hazaiak csapatkapitánya, Benoit Costil kapus meg is beszélte a helyzetet a játékosokkal, a fenti videó végén látszik is, hogy nem a játékosokkal van a drukkereknek gondja. Nem is volt okuk panaszra, a Bordeaux 6-0-ra ütötte ki a Nimes együttesét és harmadikok a Ligue 1-ban.

Eredmények – Ligue 1, 16. forduló

Bordeaux-Nimes 6-0 (2-0)
Lyon-Lille 0-1 (0-0)
Angers-Marseille 0-2 (0-2)
Brest-Strasbourg 5-0 (2-0)

Kiemelt kép: Nicolas Tucat / AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!