Nemzetközi foci sport

Mbappét egyelőre nem érdekli a PSG ajánlata

Lapértesülések szerint nem reagál a játékos a szerződéshosszabbítási ajánlatra.

A francia Telefoot értesüléseire hivatkozva a spanyol AS is azt írja, továbbra sincs egyezség a Paris Saint-Germain és játékosa, Kylian Mbappé között, így tovább csúszik a felek szerződéshosszabbítása. A lap szerint a világbajnok játékos a Real Madrid ajánlatára vár, ezért ignorálja klubját.

A beszámoló szerint a PSG ugyanazokat a feltételeket biztosítaná a francia játékosnak, mint amit a klub és a világ legdrágább labdarúgójának, Neymarnak, azonban Mbappé ebben a szezonban csak a játékra szeretne koncentrálni – a pletykák szerint a klubváltás is csak nyáron lenne aktuális. Nem is sürgeti semmi: 2022-ig szól a jelenlegi szerződése, azaz a most futó szezonon túl még két idényig a PSG-t szolgálja, ha addig nem vásárolják ki a szerződéséből.

Az AS hozzáteszi, a párizsi klub viszont éppen a Real miatt szeretné minél hamarabb tető alá hozni az új kontraktust, a játékos és menedzsmentje azonban egyelőre nem reagált az ilyen irányú megkeresésekre.

Kiemelt kép: Gabriel Bouys/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!