Nemzetközi foci

A BL-ben kiállított kapus véd majd a Manchester City rangadóján

Nem tudja vállalni a Liverpool elleni vasárnapi angol bajnoki rangadót Éderson, a Manchester City labdarúgócsapatának kapusa. A brazil futballistát a szerdai Atalanta elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés félidejében kellett lecserélni, a jelek szerint pedig nem épült föl időben.

Josep Guardiola, a csapat vezetőedzője pénteken, sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy Claudio Bravo véd majd a Liverpool ellen.

„Nem tudom, mennyi időt kell kihagynia, de vasárnap biztosan nem számíthatok rá”

– kezdte mondandóját a spanyol szakember, de kisvártatva érkezett néhány kellemetlen újságírói kérdés is, hogy nem fél-e attól, hogy a Premier League-ben is kiállítják majd Bravót?

Kivételes tehetségű kapus, semmi kétségem, hogy remek lesz. Miért ne lennék biztos a játékosom teljesítményében? Minden nap látom edzés közben. Nem fogunk Claudio miatt kikapni. A legutóbbi piros lapjának oka az volt, hogy labdát veszítettünk. Tiszteljék őt is, mert top kategóriás kapus

érkezett a válasz.

Soha senki nem kapott még olyan piros lapot a BL-ben, mint a Manchester City
Biztosan nem így akart történelmet írni Claudio Bravo.

A bajnoki címvédő City jelenleg hatpontos hátránnyal áll a Bajnokok Ligája-győztes Liverpool mögött a Premier League második helyén.

Kiemelt kép: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik