Nemzetközi foci sport

Mindenki a spanyol kiscsapat edzésén nevet

Nagyon látványos videót tett föl a spanyol CD Leganés. A Primera División sereghajtójának edzéséről készült felvételen az látható, hogy miközben az egyik csapat tagja megpróbálja az összes bójáról lekapni az oda tett rongyot, a másik csapat tagjai három hatalmas labdával próbálják kilőni az ellenfelüket.

A végeredmény amellett, hogy több képességet is fejleszt elképesztően látványos és nézni is igazán szórakoztató:

Kell is egy kis jókedv a Leganésnek, 11 forduló alatt mindössze öt gólt rúgott az együttes és öt ponttal sereghajtó a bajnokságban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!