Nemzetközi foci

Zidane-nak elfogytak a balhátvédjei

Hétközi fordulót rendeznek a spanyol bajnokságban, a PSG elleni csúnya vereséget a Sevilla elleni győztes rangadóval kijavító Real Madrid az Osasunát fogadja. A Realnál Zinédine Zidane-nak az okozhat gondot, hogy kit játszasson balhátvédként, mivel ezen a poszton elfogytak az emberei.

Theo Hernández még a nyáron lépett le a Milanhoz, Marcelo megsérült, most pedig a 48 millió euróért megvett Ferland Mendy is kidőlt combsérülés miatt.

Jelen állás szerint az tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, hogy Nachót pakolja majd Zidane a védelem bal oldalára, ő amúgy is amolyan jolly joker, hiszen akár belső, akár szélső védőként tud játszani.

A rossz hír mellett jót is kapott Zidane, aki ismét számíthat a támadó középpályásra, Iscóra.

A Real 11 pontjával második a tabellán, csak rosszabb gólkülönbsége miatt szorul az Athletic Bilbao mögé, míg a liga döntetlenkirálya, az öt meccséből négyszer ikszelő Osasuna a 10. helyről várja a madridi túrát.

A legutóbbi két látogatás a Bernabéu-stadionban fájdalmas zakókat tartogatott az Osasuna számára, 2016 szeptemberében 5-2, 2014 áprilisában 4-0 lett a vége, az összesen kilenc Real-gólból az azóta a Juventus erősítő Cristiano Ronaldo hármat, Sergio Ramos kettőt szerzett.

Olvasói sztorik