Nemzetközi foci

Zidane szerint most játszott a legjobban a Real a visszatérése óta

A Sevillát győzte le úgy, hogy a francia szakember még Hazard, Bale és James védőmunkáját is kiemelte.

A Real Madrid 1-0-ra nyert a spanyol LaLiga ötödik fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a Sevilla ellen, ezzel továbbra is veretlen (három győzelem, két döntetlen), és holtversenyben az Athletic Bilbaóval vezeti a bajnokságot – az eddigi listavezető Sevilla pedig egészen az ötödik helyig csúszott vissza.

A Real vezetőedzője, Zinédine Zidane kapcsán az elmúlt napokban már olyan pletykák is napvilágot láttak, melyek szerint a vezetőség az utódját keresi. A francia szakember reagált is ezekre a hírekre, a mérkőzés után azonban már arról beszélt, visszatérése óta most játszott a legjobban a csapata.

Először is: nagyon boldog vagyok. Egy nehéz helyszínen nyújtottunk remek teljesítményt kilencven percen keresztül. Minden játékosomnak gratulálok, közös siker volt, minden teljesítménynek nagyon örülök. Ez volt a legmeggyőzőbb játékunk, mióta visszatértem

– idézi Zidane-t a Marca. A vezetőedző hozzátette, Karim Benzema a góljával ismét szállította a győzelmet a csapatnak, de minden játékos fontos láncszem volt a sikerben. Kiemelte a csapat védekezését, köztük a Benzema mögött játszó három támadó, James Rodríguez, Gareth Bale és Eden Hazard védőmunkáját is.

Kiemelt kép: Cristina Quicler/AFP

Olvasói sztorik