Magyar foci

A Real Madrid világsztárjai is gratuláltak Zsórinak

Keddtől azonban már csak a munkára koncentrál az első magyar Puskás-díjas játékos.

Zsóri Dániel, az első magyar Puskás-díjas még szinte fel sem fogta, hogy ő nyerte el az év legszebb góljáért járó elismerést a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség gáláján, ugyanakkor keddtől már csak a munkára kíván koncentrálni.

Elképesztő érzéseket hozott ki ez belőlem, még most sem tudom felfogni, hogy ebben az évben én szereztem a világ legszebb gólját. Azt gondolom, ha végig engem vett volna a kamera, akkor az ingemen keresztül látszódott volna a szívverésem, nagyon izgultam

– nyilatkozta a 18 éves támadó az M4 Sportnak a díj átvétele után.

Lionel Messi lett az év játékosa a FIFA-nál
A legjobb edzőnek Jürgen Kloppot választották.

A történelmi magyar siker birtokosa elmondta, még szerencse, hogy a gála előtt többször is gyakorolta a szövegét, ugyanis azt követően, hogy bemondták a nevét és fellépett a színpadra, hirtelen szinte „minden eltűnt”.

Óriási megtiszteltetés számomra, hogy a legnagyobb magyarról elnevezett díjat első magyarként tudtam elnyerni, de holnapra ezt le is zárom magamban és a munkára koncentrálok

– mondta Zsóri Dániel, aki elárulta, a helyszínen Sergio Ramos, Marcelo, Clarence Seedorf és az év edzőjének választott Jürgen Klopp is gratulált neki.

Olvasói sztorik