Nemzetközi foci sport

Szalai Ádám orvosira érkezett a Mainzhoz

A magyar válogatott támadó visszatér korábbi klubjához.

Hétfőn Marco Rossi, a magyar válogatott szövetségi kapitánya árulta el, hogy a Hoffenheim támadója, Szalai Ádám klubváltás előtt áll. Utoljára a török Besiktas és a holland Feyenoord érdeklődéséről írt a média, ám igaznak bizonyultak a korábbi hírek: a magyar csatár kedden orvosi vizsgálatra érkezett a Bundesligában szereplő Mainzhoz – tájékoztatott a klub hivatalos Twitter-csatornája.

A 31 éves Szalai nem igazol ismeretlen helyre, hiszen 2010 és 2013 között 85 Bundesliga mérkőzésen 24 gólt jegyzett a Mainz színeiben.

Kiemelt kép: MLSZ, Facebook

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!