Nemzetközi foci

Szalai Ádám visszatérése a téma a Mainznál

A Kicker szerint korábbi klubjánál köthet ki a magyar támadó.

A német Kicker beszámolója szerint a Bundesligában szereplő 1.FSV Mainz 05 együttese érdeklődik Szalai Ádám szerződtetése iránt.

A mainzi csapat Jean-Philippe Mateta és Csi Dongvon sérülése miatt egy rutinos csatárt keres, amely kategóriába tökéletesen passzol a Hoffenheim magyar válogatott támadója. Szalai ráadásul nem lenne zsákbamacska a Mainz számára, hiszen 2010 és 2013 között 85 tétmeccsen 24 gólt szerzett a klub színeiben.

Európai bajnokság gólkirálya igazolt a Fradiba
Franck Boli Norvégiából érkezett.

A 31 éves magyar csatár kevés lehetőséghez jut a Hoffenheimnél, és a hírek szerint nyitott is a váltásra, ám élő szerződése miatt a Mainznak ki kellene vásárolnia a kontraktusából. Szalai piaci értékét jelenleg 3 millió euróra becsüli a Transfermarkt.

Kiemelt kép: Simon Hofmann/Getty Images

Marco Rossi már 50 mérkőzésen irányította a magyar válogatottat, amivel a negyedik helyre lépett elő az örökrangsorban. Az olasz edzőnek a George Leekens után maradt romhalmazt kellett kipofoznia, hogy olyan együttest kovácsoljon a válogatottból, amely az Európa-bajnokkal és a világbajnokkal is szembe mer és szembe tud szállni. Nyolc mérkőzésen keresztül mutatjuk be, hogyan érte el mindezt.