Magyar foci sport

Két nagyszerű együttes harcol Szalaiért?

A török sajtó továbbra is a Besiktast emlegeti, de felbukkant a Feyenoord is.

Szalai Ádám nem lépett pályára a Hoffenheimben az új bajnoki évad első két mérkőzésén, és úgy fest, többet nem is fog. A hétfőn keretet hirdető Marco Rossi szövetségi kapitány lőtte le a poént, elárulva, a csatár klubot vált, úgy tudja, kedden lesz hivatalos a bejelentés.

Egyelőre csak találgathatunk, merre tart a magyar csatár; nem lenne meglepő, ha a török Besiktas vagy a holland Feyenoord szerződtetné. Az előbbi klub érdeklődéséről már beszámoltunk, a rotterdamiak új „vásárlók a transzferpiacon”, már ami Szalait illeti.

A két évvel ezelőtti holland bajnok a legutóbbi idényben nem tudta megszorítani az Ajaxot és a PSV-t, és az új szezont sem kezdte fényesen, három döntetlent játszott. Az isztambuli „fekete sasok” ugyancsak 2017-ben ünnepelhettek legutóbb bajnoki címet, azóta át kellett adniuk a porondot a városi rivális Galatasaraynak.

Kiemelt kép: Uwe Anspach/dpa/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!