Magyar foci sport

Rossi kapitány elszólta magát: Szalai Ádám új csapatba igazol

Otthagyja a Hoffenheimet.

Megmutattuk Marco Rossi keretét, amellyel a magyarok megvívják a szlovákok elleni sorsdöntő Eb-selejtezőt, illetve a négy nappal korábbi, Montenegró elleni tesztmeccset. A mieink olasz kapitánya – ahogy azt az M4 Sport kiszúrta – tett még egy fontos bejelentést, vagyis inkább elszólta magát.

Szalai Ádám most vált csapatot, kedden lesz hivatalos, akkor jelentik be

– mondta Rossi.

Egyelőre csak találgatni lehet, hova tart a Hoffenheim támadója (még nem lépett pályára az új Bundesliga-évad két mérkőzésén, a Bremen ellen a keretben sem volt), akit legutóbb a Besiktassal boronált össze a török sajtó.

Kiemelt kép: twitter/mlsz

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!