Nemzetközi foci

Fordulat: mégis játszhat a Liverpool hőse hétvégén?

A Liverpool hosszú és idegőrlő csata után, tizenegyespárbajjal nyerte meg az európai Szuperkupát a Chelsea ellen. A sorsdöntő tizenegyest védő Adriánnal azonban majdnem kiszúrt egy drukker, ugyanis berohant a pályára ünnepelni, de megcsúszott és úgy bokán rúgta a kapust, hogy félő volt, kihagyja a hétvégi bajnokit.

Berohanó szurkoló miatt újabb kapusát veszítette el a Liverpool
Adrián is megsérült, teljesen ismeretlen hálóőr védhet a hétvégi bajnokin.

A 32 éves spanyol eleve Alisson Becker mögött a második számú kapusa volt a csapatnak, így az ő kiesésével biztosan újoncot kéne avatni a Premier League-ben. Jürgen Kloppnak azonban a jelek szerint nem kell nagyon aggódnia.

Furcsa volt. Ünnepeltünk a csapattal és egy szurkoló beszaladt a pályára. Elcsúsztak a biztonsági őrrel együtt és pont a lábamnál estek el. Tegnap még fájt a bokám, de ma már sokkal jobban vagyok, remélem, holnapra készen állok majd. Mentálisan jól felkészült vagyok, optimista vagyok, hogy holnap újra én állok majd a kapuban

– mondta Adrián a Liverpool hivatalos oldalán.

Mint az elhangzottakból is látszik, nincs végleges döntés az ügyben, de innentől kezdve ég tudja, hogy a spanyol kapus kezd majd, vagy 35 évesen debütál Andy Lonergan, esetleg egy ifi játékos.

Kiemelt kép: TF-Images/ Getty Images

Olvasói sztorik