Nemzetközi foci

Zidane-ra még vár egy kellemetlen feladat, mielőtt megjön az új igazolás

A sikertelen előző idény után a Real Madrid nem tétlenkedett a nyáron, a klub 300 millió eurónál is többet költött, hogy Zinédine Zidane igazán ütőképes kerettel vágjon neki az új szezonnak. Az érkezők ellenére vannak még további kiszemeltek, ilyen az előző idényben BL-elődöntőig jutó Ajax középpályása, Donny van de Beek is.

A 22 éves középpályás azonban a Mundo Deportivo híre szerint csak jövőre érkezhet a Realhoz, előbb ugyanis még el kellene adnia néhány játékost a spanyol klubnak.

Ennek ellenére az üzletet már idény nyáron megköti a két klub, és a Real 55 millió eurót fizethet Van de Beekért, aki az előző idényben 34 holland bajnokin 9 gólt és 10 gólpasszt ért el, a BL-ben pedig 12 fellépése alkalmával háromszor volt eredményes és két asszisztot jegyzett.

A spanyol lap nem zárja ki az az eshetőséget sem, hogy Van de Beek télen csatlakozik a Realhoz, minden attól függ, hogy alakul a csapat idénye. És azt is megemlítik, hogy bár Zidane jó játékosnak tarja Van de Beeket, továbbra sem tett le honfitársa, Paul Pogba megszerzéséről.

Kiemelt kép: firo Sportphoto / Jürgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Olvasói sztorik