Nemzetközi foci sport

Zidane-ra még vár egy kellemetlen feladat, mielőtt megjön az új igazolás

A sikertelen előző idény után a Real Madrid nem tétlenkedett a nyáron, a klub 300 millió eurónál is többet költött, hogy Zinédine Zidane igazán ütőképes kerettel vágjon neki az új szezonnak. Az érkezők ellenére vannak még további kiszemeltek, ilyen az előző idényben BL-elődöntőig jutó Ajax középpályása, Donny van de Beek is.

A 22 éves középpályás azonban a Mundo Deportivo híre szerint csak jövőre érkezhet a Realhoz, előbb ugyanis még el kellene adnia néhány játékost a spanyol klubnak.

Ennek ellenére az üzletet már idény nyáron megköti a két klub, és a Real 55 millió eurót fizethet Van de Beekért, aki az előző idényben 34 holland bajnokin 9 gólt és 10 gólpasszt ért el, a BL-ben pedig 12 fellépése alkalmával háromszor volt eredményes és két asszisztot jegyzett.

A spanyol lap nem zárja ki az az eshetőséget sem, hogy Van de Beek télen csatlakozik a Realhoz, minden attól függ, hogy alakul a csapat idénye. És azt is megemlítik, hogy bár Zidane jó játékosnak tarja Van de Beeket, továbbra sem tett le honfitársa, Paul Pogba megszerzéséről.

Kiemelt kép: firo Sportphoto / Jürgen Fromme / augenklick/firo Sportphoto / dpa Picture-Alliance

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!