Nemzetközi foci sport

Real Madrid? Barca? Teljes a káosz Neymar-ügyben

Valamennyi nagy spanyol sportlap a kedvenc csapatában látja a brazil csillagot.

„Ha Zinédine Zidane is felbukkan Neymar Instagram-sztorijában, akkor tuti megy a Real Madridba.”

„A Barca arra kéri a PSG klasszisát, ne tárgyaljon a Reallal, inkább várjon a katalánok újabb ajánlatára.”

Szinte külön dimenzióban érzi magát, aki a madridi (Marca, As) és a barcelonai (Sport, Mundo Deportivo) sajtóból igyekszik megtudni, milyen sors vár Neymarra.

A pénteki címlapok még inkább összekuszálják a szálakat, hiszen amíg Madridban kezdik beleélni magukat abba, hogy náluk köthet ki a 27 esztendős támadó, addig a Barcelona-szimpatizáns lapok azt üzenik, ez kizárt, de legalábbis ellene dolgozik az FCB.

A Sport legújabb információja szerint Josep Maria Bartomeu Philippe Coutinho mellett akár más játékosokat is bevonna az üzletbe, csak, hogy tromfolja a Real Madrid állítólagos Luka Modric + 120 millió eurós ajánlatát.

Naná, hogy a Marcánál ez nem hír, ott az a téma, a Premier League-piac csütörtöki zárása után Florentino Pérez elnök és csapata minden energiáját Neymarra összpontosítja…

Kiemelt kép: ROMAIN PERROCHEAU / AFP

A pénteki spanyol címlapok

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!