Nemzetközi foci sport

Ramos belépője sokkolta Szoboszlaiék szurkolóit

Lehet, újabb piros lapot úszott meg a Real Madrid klasszisa.

Mint beszámoltunk róla, a Real Madrid felkészülési mérkőzésen 1-0-ra verte a Szoboszlai Dominiket az első félidőben soraiban tudó Red Bull Salzburgot. A madridiak gólját Eden Hazard szerezte, azonban a szurkolók körében ismét Sergio Ramos a téma: a madridiak kapitánya eddig sem kímélte az ellenfeleket, keménységét pedig most is megmutatta….

Kiemelt kép: KRUGFOTO/APA/AFP

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!