Nemzetközi foci sport

Lionel Messi mögött második a korábbi újpesti

Az FC Barcelona kedd este 4-4-es thrillert játszott a Villarreal vendégeként úgy, hogy a 90. percben Lionel Messi szabadrúgásból szépített, majd a 93.-ban Suárez egalizált. Nos, a futball statisztikákkal foglalkozó whoscored.com kiderítette, az argentin labdarúgónak 2018 január óta ez volt a 12. szabadrúgásgólja, ami magasan a legtöbb az európai top-bajnokságokban.

Jelentősen leszakadva négy góllal a második az az Enis Bardhi, aki 2014-17 között Újpesten, lila-fehérben szomorította az ellenfeleket, gyakran Magyarországon is remek szabadrúgás góljaival.

A macedón labdarúgó 2017. nyarán igazolt a spanyol első osztályba, Valenciába, a Levante csapatához. Az Újpest tulajdonosa, Roderick Douchatelet nagyot kaszált a fiatal labdarúgón.

Százmilliókat kaszált az Újpest Bardhival
A Primera División újonca a vételár felett további pénzt is fizethet a magyar klubnak.

.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!