Magyar foci sport

Itt az Eb-sorsolás, mutatjuk, kivel játszik a magyar U17-es válogatott

Portugália, Oroszország és Izland ellen folytatja Preisinger Sándor csapata.

Nagyszerű teljesítménnyel harcolta ki a májusi kontinensbajnoki szereplést a magyar U17-es válogatott. A Preisinger Sándor vezette együttes csütörtök este ellenfeleket kapott, ma tartották ugyanis az Eb sorsolását.

A dublini eseményen kiderült, hogy a mieink a C-csoportban Portugália, Oroszország és Izland ellen lépnek pályára a májusi, írországi tornán.

A 16 válogatottat négycsapatos csoportokba sorsolták, minden kvartettből az első két helyezett jut tovább a negyeddöntőbe.

Nyitókép: mlsz.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!