Nemzetközi foci

A Chelsea újabb „beárazásán” dőlhet el Hazard sorsa

Van az az összeg, ami még a Real Madridnak is sok.

Továbbra sincs konkrét fejlemény Eden Hazard jövőjével kapcsolatban, ez pedig az átigazolási időszak finisében inkább a Chelsea-nek kedvez. A „kékek” belga támadójáért leginkább a Real Madrid érdeklődik, korábban már arról is lehetett hallani, hogy Hazard megegyezett a „galaktikusokkal”, de eddig nem igazán tudunk. semmilyen más információról.

A Sun most azt írja, a londoniak már 200 millió euró fejében is megválnának kulcsjátékosuktól, a korábban említett összeghez képest. Igen ám, de Madridban úgy tűnik, másképp gondolkodnak, és egy játékosért nem kívánnak kiadni ennyi pénzt, arról nem is beszélve, hogy Florentino Pérez korábbi sejtelmes nyilatkozata is inkább azt erősíti meg, hogy egy ideig inkább a fiatal tehetségeikre építenek.

Roman Abramovics, a Chelsea tulajdonosa állítólag bárkit szívesen elad, aki távozni szeretne, természetesen a megfelelő összeg fejében. Ez azonban még a spanyoloknak is soknak tűnik, így a belga feltehetően marad Londonban, ahol egyébként őrült összegű fizetést kinálnának neki.

Címlapkép: Ian MacNicol/Getty Images

Olvasói sztorik