Nemzetközi foci

Florentino Pérez a fiatal játékosokra helyezné a hangsúlyt

Kútba eshetnek a csúcsigazolások.

Florentino Pérezről általában azt gondolja az ember, hogy mindig a legjobb játékosokat szeretné megszerezni, így a Real Madrid folyamatosan a világ legjobb csapatai közé tartozhat. Most azonban úgy tűnik, megborulhat ez a tendencia.

Mostanában arról olvashattunk, hogy szinte csak fiatal tehetségeket igazoltak ezen a nyáron, kezdve Álvaro Odriozolával, a fiatal brazil Vinícius Junioron át, egészen a legfrissebben bemutatott kapusszerzemény Andrij Luninig. Pérez ráadásul az ukrán hálóőr bemutatásán arról beszélt, hogy így szeretnék megalapozni a csapat jelenét és jövőjét, már-már egy új korszakot prognosztizálva:

Szeretnénk maximálisan kihasználni a fiatal tehetségek képességeit, ezek formálják majd a jövőt, a játékosok, akik mindig a maximumra törekednek. Itt minden trófea mögött alázatosság, kemény munka és elkötelezettség van a háttérben, illetve egy csapatként tekintünk a kihívások elé.”

Ez persze felveti a kérdést, hogy így mi lesz a csúcsigazolásokkal, ugyanis mostanában igencsak gyakori téma lett a sportsajtóban, hogy a belga válogatott két sztárja nagyon közel lehet a „galaktikusokhoz”.

Címlapkép: Samuel de Roman/Getty Images

Olvasói sztorik