Nemzetközi foci

A Real új igazolása elégedett, hogy a legjobbak mellett dolgozhat

Hétfőn hivatalosan is bemutatták Lunint a Santiago Bernabéuban.

Június végén vált hivatalossá, hogy a Real Madrid leigazolta az ukrán Andrij Lunint, aki korábban az FK Zorja Luhanszk kapuját védte.

Hivatalos adat: Soha nem találod ki, melyik Real Madrid-mez fogy a legjobban Ronaldo távozása óta! Megmutatjuk, klikk!

A tizenkilenc éves hálóőr hétfőn mutatkozott be Madridban a szurkolóknak egy sajtótájékoztató keretén belül, ahol a játékos köszönetnyilvánítással kezdte beszédét, külön kiemelve ebben Florentino Pérez elnököt.

Elégedett vagyok, hogy a legjobbakkal dolgozhatok együtt, valamint szeretnék köszönetet mondani ezért a családomnak is. Elkötelezett vagyok, hogy a legjobbamat nyújtsam itt abban a reményben, hogy fejlődjek és hozzájáruljak ahhoz, hogy a Real mindig is a legjobb legyen. Tudok azonosulni a klub értékeivel, a munkával és a kitartással – idézi a Marca a fiatal kapust.

Lunin kiemelte, rajta kívül két nagyon jó kapus szerepel a keretben és nagyon boldog, hogy velük edzhet nap mint nap.

Jelenleg a csapattal dolgozom, fejlődni akarok és erősebbé válni, mert a világ legjobb játékosaival az oldalamon játszhatok. Meglátjuk, hogy alakul a sorsom, az előszezon után a számomra legjobb döntést igyekszünk meghozni – utalt arra Lunin, hogy egyelőre még nem tisztázódott, hogy az első keretben, vagy a Castillánál számítanak-e rá a jövőben.

Lunint hivatalosan is bemutatták. Fotó és címlapfotó: AFP / JAVIER SORIANO
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik