Zsepiket elő, Ronaldo nővére szívbe markoló sorokat írt

A tesó körüli helyzetre reagált.

Az elmúlt napokban több ízben került a támadások kereszttüzébe Cristiano Ronaldo. Tény, a portugál klasszis és a Real Madrid gödörbe került, a klub hátránya a bajnokságban már 19 pontra rúg az éllovas FC Barcelona mögött. A legfőbb probléma az, hogy a Real-sztárok – köztük Ronaldo is – hadilábon áll a gólszerzéssel.

Hogy lenne gyenge a bajnokság?
Tizenhét Ronaldo játszik Magyarországon

A nemzetközi sajtóban egyre gyakoribb téma avilágklasszis (nyári) klubváltása, miközben arról is beszámoltunk, hogy beszámolók szerint Ronaldo ultimátumot adott klubjának.

Mindezek közben hivatalos Instagram-oldalán szólalt meg Ronaldo legidősebb nővére, a popénekes Liliana Catia Aveiro, aki a következő megható sorokat intézte testvéréhez (a madridista.hu fordítása):
– Ezt el szeretném mondani Cristiano… Amikor 12 évesen, könnyek között megérkeztél Lisszabonba, azt mondták, csak egy gyerek vagy Madeirából. Öt éven belül a Sporting első csapatában játszottál. Azt mondták átlagos vagy.
– Pár hónappal később aláírtál a Manchester Unitedhez. Amikor megérkeztél Angliába, azt mondták, csak egy reménység vagy, de hat szezon alatt 118 gólt szereztél.
– Amikor a Real Madrid leigazolt, azt mondták, csak a mezek eladására fogsz szolgálni. 2009 óta 418 meccsen 422 gólt szereztél, és tiéd a klub összes rekordja.
– Amikor 2008-ban megnyerted az első Aranylabdád, azt mondták, az lesz az egyetlen, de neked már öt van.
– A válogatott kapitányaként azt mondták, nincs karizmád, és nincs meg benned az a győzelmi szellem, ami szükséges, de 2016-ban első portugálként megnyerted az Európa Bajnokságot.
Most, amikor pár meccsen nem találsz be földönkívüli módjára, azt mondják, csak egy játékos vagy, akinek majdnem befejeződött a pályafutása. Ne aggódj! Majd amikor egy újabb trófeával mosolyogsz az Eiffel-torony tetején, vagy amikor megnyersz egy újabb döntőt, ott lesznek mind. Természetesen tapsolni fognak.