Nemzetközi foci

Ronaldo ultimátumot adott a Real Madridnak

A portugál klasszis úgy érzi, mennie kell a spanyol fővárosból.

A Marca legfrissebb beszámolójából kiderül, hogy Cristiano Ronaldo körül továbbra sem csitulnak a kedélyek. A lap információi szerint a portugál ász súlyos feltételeket szabott maradásához, sőt egyenesen ultimátumot adott a klubnak. Mivel minden helyzetben a legjobb akar lenni, ezért legfőbb kívánsága, hogy ő legyen a legtöbbet kereső futballista a világon, tehát legalább akkora bért szeretne kapni, mint Lionel Messi az FC Barcelonától.

Beindul a Real Madrid!
Száztízmillió a csatárklasszisért?

A beszámoló szerint a kisebb krízisben lévő spanyol klub vezetői úgy ítélik meg, nem ez a legalkalmasabb időpont arra, hogy szerződéshosszabbításról tárgyaljanak. Mint ismert, a madridiak bukdácsolnak a bajnokságban, hátrányuk már 19 pont az éllovas katalánok mögött, legfőbb céljuk így az lehet, hogy az évad végén BL-indulást érő helyen végezzenek a bajnokságban.

Mindeközben Ronaldo neve a nemzetközi sajtóban egyre gyakrabban vetődik fel a Manchester Unitednél és a PSG-nél. Sajtóhírek szerint nagyon is érik a klasszis nyári távozása.

Ezzel párhuzamosan a spanyol Sport arról ír, durván elmérgesedett a viszony Ronaldo és a klubelnök, Florentino Pérez között. A játékos állítólag úgy érzi, a jövőben nem tartanak rá igényt a “királyi” gárdánál.

Ronaldo ultimátumot adott Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik