Nemzetközi foci

Beindul a Real Madrid: száztízmillió a csatárklasszisért?

Sajtóhírek szerint megelégelték a gyatra támadójátékot, Icardi a kiszemelt.

Messze van a csúcsformától a Real Madrid, amely mindössze a negyedik helyen áll a LaLiga tabelláján, pontszámban (32) közelebb a kiesőjelölt Deportivóhoz (16), mint az ősi rivális Barcelonához (51).

Gyengélkednek a támadók is, Cristiano Ronaldónak és Gareth Bale-nek négy-négy, Karim Benzemának mindössze két bajnoki gólja van ebben az idényben. Nem csoda, hogy időről-időre sztárcsatárok nevét dobja be a világsajtó a madridiak kapcsán.

NINCS MEGÁLLÁS
Pörög a piac: Aubameyang, Griezmann, Zidane, Giggs, FTC, DVTK

Az olasz Corriere dello Sport legfrissebb értesüléseiszerint a Real-vezérkar eldöntötte, hogy – Zinédine Zidane terveinek ellentmondva – támadót igazol. A lap úgy tudja, a spanyol klub hajlandó lenne kifizetni Mauro Icardi 110 millió euróban meghatározott kivásárlási árát, és hamarosan meg is teszi a hivatalos ajánlatot az argentin futballistáért.

Icardit nem először hozzák hírbe a Reallal, apró bökkenő, hogy állítólag esze ágában sincs otthagyni az Intert. Pedig a 24 esztendős támadó bizonyosan tudna segíteni a madridiaknak, az évad eddigi húsz bajnokiján 18 gólig jutott…

A Real akcióba lép, hogy megszerezze Icardit Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik