Nemzetközi foci

Nincs megállás: újabb hibát kérnek számon Kassain – VIDEÓ

Casemiro sárga lapjai elmaradtak, ám akkor befújta a lest a játékvezető, amikor Lewandowski ugrott ki egygólos Bayern-vezetésnél.

Kapcsolódó cikkek

Továbbra sem csitulnak a kedélyek a Real Madrid és a Bayern München tegnapi BL-negyeddöntője után. Mint ismert, a spanyolok hosszabbítás után jutottak tovább 4-2-es sikerüknek köszönhetően 6-3-as összesítéssel.

A meccset Kassai Viktor vezette, a munkáját magyar játékvezetői csapat segítette. Kassain több hibát is számon kértek a lefújás óta a németek, ebből több a meccset befolyásoló tévedés volt. Az alábbi gyűjtésben az eddigiek mellett (Casemiro elmaradt sárga lapjai, Vidal jogtalan kiállítása, Ronaldo lesgóljai) megjelenik egy újabb eset is.

A 66. percben már vezetett a Bayern, amikor Lewandowskit ugratta ki Boateng. Ezt behúzták lesnek, Kassai is szabadrúgást ítélt kifelé, viszont a videóból és a fű csíkozásából úgy tűnik, inkább volt egyvonal az eset. Arról viszont már kár elmélkedni, mi lett volna, ha a lengyel csatár belövi a helyzetet, és 2-0-ra lépnek meg a bajorok…

Lewandowski leshelyzete a 31. másodperctől látható

Olvasói sztorik