Nemzetközi foci

Német rangadó magyarok nélkül

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebookon!

A Rangadó.hu minden héten jelentkezik légiós-körkép rovatával, amelyben a külföldön szereplő honfitársaink teljesítményét összegezzük, illetve a fordulók előtt megnézzük, milyen feladat vár a magyarokra határainkon túl.

A német másodosztály második fordulójának zárómérkőzésén a Gulácsi Pétert és Kalmár Zsoltot is foglalkoztató RB Leipzig Korcsmár Zsolt együttesét, a Greuther Fürth-t fogadta. A találkozón a vendégek kétszer is megszerezték a vezetést, de a lipcseiek egyenlíteni tudtak, így 2-2-es eredménnyel ért véget az összecsapás. A hazaiaknál Gulácsi még az eltiltását tölti, Kalmár pedig nem került be a keretbe. A másik oldalon Korcsmár a sérülése utáni rehabilitációt végzi, ezért nem lehetett részese a pontszerzésnek.

A finn élvonal 21. fordulójában Gruborovics Tamás csapata, a KooTeePee hazai pályán gól nélküli meccset játszott a VPS ellen. A KTP kapusát a második félidő elején kiállították, de a cserejátékos kivédte a tizenegyest, majd a csapat átvészelte az emberhátrányos időszakot. Honfitársunk végigjátszotta a találkozót, amelynek 35. percében sárga lapot kapott.

Olvasói sztorik